Personvernpolitikk for Compello AS

I dette dokumentet finner du mer informasjon om hvordan personopplysningene dine behandles når du bruker nettsidene våre.

Kontroller i henhold til EUs personvernforordning (GDPR)

Kontrolløren for dette nettstedet er Compello AS, Martin Linges vei 25, 1364 Fornebu. Du finner mer informasjon om bedriften vår under kontaktinformasjonen: https://www.compello.com/no/om/contact-information/

Informasjon om data som behandles

Vi behandler personopplysninger når du besøker nettstedet vårt.
For å kunne vise sidene i nettleseren din, registrerer vi IP-adressen til enheten du bruker. Vi lagrer også informasjon om hvilken nettleser du enheten din bruker.
Personvernlovene pålegger oss å holde personopplysningene dine som vi behandler konfidensielle og ikke dele dem med andre.

Compello, gjennom www.compello.com, mener at brukernes personvern er svært viktig. Dette dokumentet, som beskriver personvernpolitikken vår, gir detaljert informasjon om hva slags personlig informasjon vi samler inn og registrerer på www.compello.com samt hvordan vi bruker denne informasjonen.

Hvis du ønsker mer informasjon, eller har spørsmål om personvernpolitikken vår, må du gjerne sende en e-post til privacy@compello.com.

Loggfiler

I likhet med mange andre nettsteder bruker www.compello.com loggfiler. Disse filene har som eneste funksjon å logge informasjon om brukerne av nettstedet. Dette er standardprosedyre for netthotellene og en del av statistikken deres. Informasjonen i disse loggfilene består av IP-adresser (Internet Protocol), nettlesertype, Internettleverandør (ISP), dato/tid, hvilken side du kommer fra og hvilken side du besøker etter at du har forlatt nettstedet vårt og eventuelt også antall klikk. Denne informasjonen brukes til å analysere trender, administrere sidene, registrere bruksmønsteret på sidene og samle inn demografisk informasjon. Verken IP-adressene eller liknende informasjon er knyttet til data som kan kobles til deg som person.

Informasjon om IP-adressen din slettes senest etter syv (7) dager fra systemet som ble brukt for å drive nettstedet. Vi kan ikke opprette personlige profiler fra gjenværende data.

Dette er nedfelt i artikkel 6, paragraf 1 lit. f) i EUs personvernforordning (GDPR). Vår «interesse» når det gjelder artikkel 6 paragraf 1 lit. f) er å drive dette nettstedet. Vi opprettholder samtidig integriteten, tilgjengeligheten og konfidensialiteten til informasjonen.

Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en webanalysetjeneste levert av Google Ireland Limited («Google»). Google Analytics bruker «informasjonskapsler». Dette er tekstfiler som plasseres på datamaskinen din, og som hjelper nettstedet med å analysere hvordan du bruker nettstedet. Eieren av dette nettstedet har gitt Google tillatelse til å bruke denne informasjonen til å evaluere hvordan du bruker nettstedet, utarbeide rapporter om nettstedaktiviteten samt tilby andre tjenester knyttet til nettstedaktiviteten og Internettbruken. IP-adressen som hentes inn gjennom Google Analytics, vil ikke knyttes til andre data som Google har tilgang på. Google Inc. er ikke tilknyttet Compello på noe vis.

Dette er nedfelt i artikkel 6, paragraf 1 lit. f) i EUs personvernforordning (GDPR). Vår «interesse» når det gjelder artikkel 6 paragraf 1 lit. f) er å avgjøre hvor populært nettstedet vårt er ovenfor brukere som deg.

Bruk av Google Analytics

For å kunne forbedre brukeropplevelsen på nettsidene våre kan det forekomme at vi bruker andre tjenester fra Google Analytics, som blant annet Remarketing, DoubleClick Campaign Manager Integration, Google Display Network Impression Reporting og / eller Google Analytics Demographics and Interest Reporting (Google Display Advertising Features).

Informasjonen som hentes inn av informasjonskapslene våre, kan ikke identifisere deg som person. De identifiserer likevel både datamaskinen og Internettforbindelsen din. Vi samler kun inn generell informasjon om datamaskininnstillingene dine, Internettforbindelsen din (f.eks. hvilket operativsystem og hvilken nettleser du benytter), IP-adressen din, hvordan du surfer samt bruker nettstedet vårt.

Det er mulig vi bruker Remarketing i tilknytning til Google Analytics for å annonsere på nettet. Tredjepartsleverandører, inkludert Google, kan vise annonsene våre på forskjellige nettsteder på Internett. De kan også bruke informasjonskapsler gjennom Google Display Advertising Features for å informere om, forbedre og bestemme hvilke annonser du ser på nettstedet vårt. Dette inkluderer også annonser basert på tidligere besøk på nettsidene våre.

Når det gjelder Google Display Network Impression Reporting og integrering av DoubleClick Campaign Manager, kan både vi og tredjepartsleverandører som Google bruke informasjonskapsler fra Google Display Advertising Features for å analysere og utarbeide rapporter på hvilke annonser som brukes på nettstedet vårt. Dette omfatter blant annet inntrykk av hvordan annonsene ser ut på nettstedet og hvordan disse fungerer med andre funksjoner og tjenester.

Når det gjelder Google Analytics Demographics og Interest Reporting, kan vi bruke data fra Googles interessebaserte annonser og / eller publikumsdata fra tredjepart (f.eks. alder, kjønn og interessefelt) sammen med Google Analytics for å målrette og forbedre markedsføringskampanjene, strategiene og nettsideinnholdet vårt.

Dette er nedfelt i artikkel 6, paragraf 1 lit. f) i EUs personvernforordning (GDPR). Vår «interesse» når det gjelder artikkel 6 paragraf 1 lit. f) er å gi deg informasjon om de beste tilbudene og tjenestene.

Velge bort Google Analytics

Nettstedbrukere som ikke ønsker at Analytics skal bruke informasjon om dem, kan installere tilleggsprogrammet som lar deg velge bort dette alternativet i nettleseren. Dette tilleggsprogrammet gir Analytics JavaScript på nettsidene (ga.js, analytics.js, og dc.js) beskjed om at informasjonen ikke skal brukes av Analytics. Tilleggsprogrammet som forhindrer at Analytics registrerer informasjon om deg, forhindrer likevel ikke eierne av nettstedene du besøker i å bruke andre verktøy for å måle trafikken på sidene sine.

Informasjonskapsler og websignal

www.compello.com bruker informasjonskapsler til å lagre informasjon om brukerpreferanser og brukerspesifikk informasjon om hvilke sider du går inn på eller besøker. Nettstedet bruker disse kapslene til å personliggjøre eller tilpasse nettsideinnholdet ut fra hvilke nettleser du bruker eller annen informasjon som du sender via nettleseren din. Les mer om informasjonskapsler her >

Dette er nedfelt i artikkel 6, paragraf 1 lit. f) i EUs personvernforordning (GDPR). Vår «interesse» når det gjelder artikkel 6 paragraf 1 lit. f) er å gi deg informasjon om de beste tilbudene og tjenestene.

Informasjonskapselen DoubleClick DART

Google, som tredjepartsleverandør, plasserer annonser på www.compello.com gjennom informasjonskapsler. Når Google bruker DART-informasjonskapselen, kan de plassere annonser rettet mot deg på nettstedet vårt basert på ditt besøk på www.compello.com og andre nettsteder på Internett. Du finner mer informasjon her.
Brukerne kan velge bort DART-informasjonskapselen under Administrering av informasjonskapsler i nettleseren.

Dette er nedfelt i artikkel 6, paragraf 1 lit. f) i EUs personvernforordning (GDPR). Vår «interesse» når det gjelder artikkel 6 paragraf 1 lit. f) er å gi deg informasjon om de beste tilbudene og tjenestene.

Annonseringspartnerne våre

Noen av annonseringspartnerne våre kan bruke informasjonskapsler og websignal på nettstedet vårt. Disse annonseringspartnerne har egne personvernpolitikker for nettstedene sine, men du finner en oppdatert ressurs via en hyperkobling her:

a) Google AdWords
b) Bing Ads

Disse serverne eller nettverkene som tilhører en tredjepart, bruker teknologi i annonsene og lenkene som vises på www.compello.com og som sendes direkte til nettleseren din. De mottar automatisk IP-adressen din når dette skjer. Andre teknologier (som informasjonskapsler, JavaScript eller websignal) kan også brukes av annonsenettverkene på nettstedet vårt for å måle hvor effektive annonsekampanjene er og / eller personliggjøre annonseinnholdet som du ser på nettstedet.

www.compello.com har ikke tilgang til eller kontroll over informasjonskapslene som brukes av tredjepartsannonsører.

Hotjar

Vi bruker Hotjar for å analysere og for forstå brukernes behov, og for å optimere tjenestene og opplevelsene på nettstedet. Hotjar er enteknologitjeneste som bidrar til å forstå brukeropplevelsen (f.eks. hvor lenge du oppholder deg på en side, hvilke koblinger du klikker på, hva du liker og ikke liker osv.). Dette gjøre oss i stand til å bygge og vedlikeholde tjenesten med utgangspunkt i tilbakemeldinger fra brukerne. Hotjar bruker informasjonskapsler og andre teknologier for å samle inn data om brukeradferd og brukerenheter (særlig IP-adresser (som kun registreres og lagres anonymt), skjermstørrelse, hvilken enhet du bruker (unike enhetsindikatorer), nettleserinformasjon, geografisk sted (kun land) og foretrukket språk på nettstedet). Hotjar lagrer denne informasjonen under pseudonym brukerprofil. Verken Hotjar eller vi bruker denne informasjonen til å identifisere individer eller koble informasjonen til andre data eller individuelle brukere. Du finner mer informasjon om Hotjars personvernpolitikk via denne koblingen.
Du kan velge å ikke godta at det opprettes en brukerprofil på deg, at Hotjar lagrer data om hvordan du bruker nettstedet og at Hotjar bruker informasjonskapsler på andre nettsteder ved å klikke på denne avmeldingskoblingen.

Dette er nedfelt i artikkel 6, paragraf 1 lit. f) i EUs personvernforordning (GDPR). Vår «interesse» når det gjelder artikkel 6 paragraf 1 lit. f) er å gi deg informasjon om de beste tilbudene og tjenestene.

Hubspot

Vi bruker Hubspot på www.compello.com. Les mer om Hubspots personvernpolitikk her.

Dette er nedfelt i artikkel 6, paragraf 1 lit. f) i EUs personvernforordning (GDPR). Vår «interesse» når det gjelder artikkel 6 paragraf 1 lit. f) er å gi deg informasjon om de beste tilbudene og tjenestene.

Programvareutvidelser og verktøy

Google Web Fonts

Denne siden bruker skrifttyper levert av Google, for å gi et uniformt bilde av skrifttypene. Når du åpner en side, laster nettleseren din de skrifttypene som trengs inn i bufferminnet, for å vise tekst og skrifttyper på riktig vis.
For å gjøre dette, må nettleseren din etablere en direktekobling til Googles servere. Google får da beskjed om at du besøkte nettsidene våre gjennom IP-adressen din. Vi bruker Google Web Fonts slik at nettstedet kan få en uniform og attraktiv presentasjon. Dette utgjør en berettiget interesse i henhold til artikkel 6 (1) (f) i EUs personvernforordning.
Hvis nettleseren din ikke støtter skrifttyper fra nettet, brukes en standard skrifttype i stedet.
Mer informasjon om behandling av brukerinformasjon finner du på https://developers.google.com/fonts/faq og i Googles personvernpolitikk på https://www.google.com/policies/privacy/.

Google Maps

Dette nettstedet bruker karttjenester fra Google Maps via et programmeringsgrensesnitt (API). Programmeringsgrensesnittet drives av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
Google må lagre IP-adressen din for at du skal kunne bruke Google Maps. Denne informasjonen overføres vanligvis til en Google-server i USA og blir lagret der. Vi har, som leverandør av dette nettstedet, ingen innflytelse på denne dataoverføringen.
Vi bruker Google Maps for å gjøre nettstedet tiltrekkende, og for å lette lokaliseringen av steder som vi oppgir på nettsidene. Dette utgjør en berettiget interesse i henhold til artikkel 6 (1) (f) i EUs personvernforordning.
Mer informasjon om behandling av brukerinformasjon finner du i personvernerklæringen til Google på https://www.google.de/intl/de/policies/privacy/. Tredjeparts personvernerklæringer
Du bør lese hver enkelt personvernpolitikk for disse tredjepartsannonsørene hvis du ønsker mer detaljert informasjon om praksisen deres og instruksjoner for hvordan du kan velge bort noen av handlingene. Personvernpolitikken til www.compello.com gjelder ikke for disse tredjepartsannonsørene, og vi har heller ikke kontroll over aktivitetene til disse eller andre annonsører eller nettsteder.
Hvis du ønsker å deaktivere informasjonskapsler, kan du gjøre det i nettleseren din. Mer detaljert informasjon om hvordan du håndterer informasjonskapsler i de ulike nettleserne finner du på nettsidene til hver av dem.
Videre kan du også forhindre at en tredjepart henter inn og bruker informasjon (informasjonskapsler og IP-adresse) ved å a) laste ned og installere plug-in-en for Googles nettleser eller ved å b) velge bort Bing Ads optimeringsprogram.

Tredjeparts personvernpolitikk

Du bør lese hver enkelt personvernpolitikk for disse tredjepartsannonsørene hvis du ønsker mer detaljert informasjon om praksisen deres og instruksjoner for hvordan du kan velge bort noen av handlingene. Personvernpolitikken til www.compello.com gjelder ikke for disse tredjepartsannonsørene, og vi har heller ikke kontroll over aktivitetene til disse eller andre annonsører eller nettsteder.

Hvis du ønsker å deaktivere informasjonskapsler, kan du gjøre det i nettleseren din. Mer detaljert informasjon om hvordan du håndterer informasjonskapsler i de ulike nettleserne finner du på nettsidene til hver av dem.
Videre kan du også forhindre at en tredjepart henter inn og bruker informasjon (informasjonskapsler og IP-adresse) ved å a) laste ned og installere en plug-in for Googles nettleser eller ved å b) velge bort Bing Ads optimeringsprogram.

Dette er nedfelt i artikkel 6, paragraf 1 lit. f) i EUs personvernforordning (GDPR). Vår «interesse» når det gjelder artikkel 6 paragraf 1 lit. f) er å gi deg informasjon om de beste tilbudene og tjenestene.

Programvareutvidelser til sosiale nettverk (plug-ins)

Programvareutvidelser til Facebook (lik- og del-knapp)

Nettstedet vår har programvareutvidelser fra det sosiale nettverket Facebook, Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA. Du kjenner igjen programvareutvidelsene fra Facebook på bakgrunn av Facebook-logoen eller Lik-knappen på nettstedet vårt. Mer informasjon om Facebooks programvareutvidelser finner du på https://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Når du besøker nettstedet vårt, oppretter programvareutvidelsen en direktekobling mellom nettleseren din og Facebook-serveren. Dette gir Facebook informasjon om at du har besøkt siden vår fra IP-adressen din. Hvis du klikker på Lik-knappen fra Facebook mens du er pålogget Facebook-kontoen din, kan du koble innholdet fra nettstedet vårt til Facebook-profilen din. Dette lar Facebook knytte informasjon om besøkende på nettsidene våre til brukerkontoen din. Merk at selv om vi driver dette nettstedet vet vi ikke hva slags informasjon som sendes til Facebook eller hvordan Facebook bruker den. Du finner mer informasjon om Facebooks personvernpolitikk på https://de-de.facebook.com/policy.php.
Hvis du ikke vil at Facebook skal koble besøket ditt på nettstedet vårt til Facebook-kontoen din, må du logge av Facebook-kontoen din.

Google+ programvareutvidelse

Sidene våre bruker funksjoner fra Google+. Programmeringsgrensesnittet drives av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
Innsamling og deling av informasjon: Når du bruker knappen Google +1, kan du publisere informasjon verden over. Dette innebærer at du og andre brukere kan motta tilpasset innhold fra Google og partnerne våre gjennom knappen Google +. Google lagrer informasjon både om at du har brukt knappen +1 på et innhold samt informasjon om siden du besøkte da du klikket på knappen. +1 kan vises sammen med profilnavnet og bildet ditt i Google, blant annet i søkeresultater eller på Google-profilen din, eller på andre nettsteder og annonser på Internett.
Google lagrer informasjon om hva du foretar deg i tilknytning til +1, for å forbedre Googles tjenester ovenfor deg og andre. For å kunne bruke knappen Google +, trenger du en globalt synlig og offentlig profil som minst må ha et profilnavn. Dette navnet brukes av alle tjenestene knyttet til Google. I enkelte tilfeller kan også dette navnet erstatte et annet navn som du har brukt til å dele innhold via Google-kontoen din. Google-identiteten din kan vises til brukere som har tilgang til e-postadressen din eller annen informasjon som kan identifisere deg.
Bruk av innsamlet informasjon: I tillegg til eksemplene over, brukes informasjonen du oppgir i henhold til Googles personvernerklæringer. Google kan publisere oppsummeringsstatistikk om aktiviteten til brukere av Google +1, eller dele den med brukere og partnere, som blant annet annonsører og partnernettsider.

Instagram programvareutvidelse

Nettstedet vårt bruker funksjoner fra Instagram. Disse funksjonene tilbys av Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.
Hvis du er pålogget Instagram-kontoen din, kan du klikke på Instagram-knappen for å knytte innholdet på sidene til Instagram-profilen din. Dette innebærer at Instagram kan knytte informasjon om brukerkontoen din til sidene våre. Som tilbyder av dette nettstedet, vil vi understreke at vi ikke mottar informasjon om innholdet i dataene som overføres, eller om hvordan Instagram bruker denne informasjonen.
Du finner mer informasjon om Instagrams personvernerklæring på: https://instagram.com/about/legal/privacy/.

LinkedIn programvareutvidelse

Nettstedet vårt bruker funksjoner fra LinkedIn. Denne tjenesten leveres av LinkedIn Corporation, 2029 Stierlin Court, Mountain View, CA 94043, USA.
Hver gang du besøker én av sidene våre som inneholder LinkedIn-funksjoner, vil nettleseren din etablere en direktekobling til LinkedIn-serverne. LinkedIn mottar informasjon at du har besøkt nettsidene våre via IP-adressen din. Hvis du bruker «Anbefal»-knappen fra LinkedIn samtidig som du er pålogget LinkedIn, kan LinkedIn koble besøket ditt på nettstedet vårt til brukerkontoen din. Vi ønsker å understreke at selv om vi er leverandør av disse nettsidene, så har vi ikke kjennskap til hva slags innhold som LinkedIn overfører, eller hvordan det brukes.
Mer informasjon om LinkedIns personvernpolitikk finner du på https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy.

Målet for behandling av personopplysninger

Vi behandler informasjonen nevnt over for å drive nettstedet vårt og tilpasse produktutvalget vårt til brukerne.
I tillegg til å behandle opplysningene som en del av et aktivt kundeforhold, bruker vi dataene til markedsføringsformål, og eventuelt også til HR-formål (hvis du bruker kontaktskjemaet for å søke på jobb i firmaet vårt). Du kan motsette deg videre bruk av personopplysningene dine når som helst.
Vi anser at data som du har oppgitt via kontaktskjemaet, ble gitt til oss i din egen interesse.

Informasjon om barn

Vi mener at det er viktig å gi barn økt beskyttelse på nettet. Derfor oppfordrer vi foreldre og foresatte om å bruke tid sammen med barna på nettet for å observere, delta i og / eller overvåke og gi veiledning i hvordan man opptrer på Internett. www.compello.com samler ikke bevisst inn personlig identifiserbar informasjon om barn under 13 år. Hvis du som forelder eller foresatt mener at www.compello.com har personlig identifiserbar informasjon om et barn under 13 år i databasen vår, kan du ta kontakt med oss umiddelbart ved å sende en e-post til privacy@compello.com. Vi vil gjøre vårt beste for å fjerne slik informasjon fra databasene våre så raskt som mulig.

Overføring av data / informasjonsmottakere

Vi behandler informasjonen din innen selskapet, og vi oversender kun data som nevnt i tilhørende avsnitt til annonseringspartnerne våre.
Vi kan samarbeide med en tjenesteleverandør om driften av dette nettstedet, eller for å vedlikeholde nettverksinfrastrukturen. Det er derfor mulig at en tjenesteleverandør (som for eksempel et sikkerhetsselskap som overvåker og vedlikeholder brannmurene i nettverket vårt) får tilgang til personlig informasjon. Vi velger tjenesteleverandørene våre med omhu og er særlig nøye på om de er egnet til oppgaven med tanke på å beskytte personvernet ditt og datasikkerheten slik at personopplysningene dine er trygge.

Databehandling i tredjeland

Med unntak av BingAds, Google AdWords, Google Analytics og HubSpot, vil ikke personopplysningene dine bli behandlet av oss i et såkalt tredjeland utenfor EU.
Når det gjelder bruken av Google AdWords og Google Analytics, bør du merke deg at Googles rimelige personvern ivaretas av Privacy Shield og Googles egne personvern- og databeskyttelseserklæringer.
HubSpot, Inc. har også en Privacy Shield-sertifisering utgitt av det amerikanske handelsdepartementet, som skal sørge for riktig sikring av personopplysninger som overføres mellom EU og USA.
Microsoft, som tilbyder av BingAds, er også bundet av Privacy Shield-avtalen mellom EU og USA og Sveit og USA.

Vår databeskyttelsesansvarlig

Frank Dieffenbach er databeskyttelsesansvarlig hos oss.
Du kan kontakte Frank Dieffenbach hvis du har spørsmål angående databeskyttelse og Compello.
Frank Dieffenbach
Frank Dieffenbach Beratung im Gesundheitswesen
Schloßwiese 3
D-67146 Deidesheim
Tyskland
Telefon: +49 (6326) 982004
Faks: +49 (6326) 982005
E-post: privacy@compello.com

Kontaktskjema

Du vil også finne et kontaktskjema på nettstedet vårt. Her kan du be om ytterligere informasjon om produktene og tjenestene våre samt stille generelle spørsmål. I tillegg til selve beskjeden din, trenger vi minst følgende informasjon om deg:
Firma, kontaktperson og e-postadresse
Vi trenger denne informasjonen for å behandle forespørselen din og for å kunne svare deg.
Forespørsler som mottas via kontaktskjemaet lagres vanligvis i CRM-programmet vårt. CRM-systemet gjennomgås regelmessig for informasjon som kan slettes. Dersom informasjon om kunder eller potensielle kunder ikke lenger er nødvendig, eller dersom interessen til den registrerte personen skal ivaretas, sletter vi informasjonen. Dette gjelder derimot ikke hvis vi må beholde informasjonen for å oppfylle lovbestemte kontroller.
Dette er nedfelt i artikkel 6, paragraf 1 lit. f) i EUs personvernforordning (GDPR). Vår «interesse» i lys av lovgivningen defineres ut ifra informasjon til og kommunikasjon med interesserte personer.

Dine rettigheter som registrert person

Du har rett til å få kunnskap om personlig informasjon som vi har lagret om deg. Ta kontakt med oss eller med databeskyttelsesansvarlig for ytterligere informasjon.
Dersom du muntlig ber om informasjon, må vi kontrollere at det ikke foreligger identitetstyveri og vi trenger bevis fra deg om at du faktisk er den personen du utgir deg for å være.
Du har rett til å be om at vi retter opp i, sletter eller begrenser databehandlingen, med mindre vi er berettiget til det, for eksempel i perioder som vi er pålagt å lagre informasjonen.
Du kan også motsette deg at personopplysningene dine behandles i henhold til lovbestemmelsene og du kan be om at informasjonen overføres.

Ditt samtykke

Hvis informasjonsbehandlingen finner sted på bakgrunn av et samtykke du har gitt, kan du trekke tilbake samtykket når som helst uten at dette juridisk påvirker behandlingen med utgangspunkt i samtykket du ga.

Rett til å klage til tilsynsmyndighet

Du kan klage på behandlingen vi gjør av personopplysningene dine til en tilsynsmyndighet.
Tilsynsmyndigheten som har ansvaret for Compello:
Datatilsynet
Besøksadresse:
Tollbugata 3, 0152 Oslo

Postadresse:
Postboks 8177 Dep.
NO-0034 Oslo

Org.no 974 761 467

Telefon: +47 22 39 69 00
E-post: postkasse@datatilsynet.no

Personvernpolitikk på nettet

Denne personvernpolitikken gjelder kun for informasjon som deles og / eller samles inn via nettaktivitetene våre og for personer som besøker nettstedet vårt. Denne personvernpolitikken gjelder ikke for informasjon som vi samler inn andre steder eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Les mer om hvordan Compello jobber aktivt med å beskytte informasjonen din.

Samtykke

Når du bruker nettstedet vårt, godtar du denne personvernpolitikken og innholdet i den.

Oppdatering

Denne personvernpolitikken ble sist oppdatert i juni 2018.